de duurzame installatiebedrijven
Waarom kwaliteit?

Waarom kwaliteit?

Wij van EcoNed hechten zeer veel waarde aan kwaliteit, stabiliteit en tevreden klanten. Uw installatie moet tenslotte, het liefst probleemloos, 25 jaar meegaan en ook na die tijd nog voldoende energie opbrengen. Uw installateur moet er dan nog zijn, maar ook de producent en leverancier van uw kostbare installatie. Want waar moet u anders aankloppen als er zich onverhoopt toch een probleem met uw zonnepanelen voordoet? Het liefst zouden we dan ook alleen maar de hoogste kwaliteit zonnepanelen en omvormers plaatsen, maar we kunnen natuurlijk niet in uw portemonnee kijken. U kunt uw geld maar één keer uitgeven. Daarom hebben we pakketten gemaakt in brons, zilver en goud, zodat er altijd iets tussen zit van uw gading. U kunt in samenspraak met de installateur die bij u komt schouwen, zelfs kiezen voor een platina pakket. Het advies dat u van ons per mail ontvangt, zal ter indicatie gebaseerd zijn op een Zilveren pakket. U kunt echter op het aanvraagformulier indien gewenst al meteen uw voorkeur voor een bepaald merk paneel, omvormer of montagemateriaal aangeven. Uw materiaalkeuze zal met u besproken worden tijdens de schouw en worden aangepast aan uw specifieke situatie. Op basis daarvan krijgt u vervolgens een offerte op maat.

Let op

Kristallijnen zonnecellen kunnen gemakkelijk breken door onzorgvuldig handelen. Gebroken cellen leveren geen energie meer op. Sterker nog, deze gebruiken energie. Er worden veel partijen aangeboden van onduidelijke herkomst. Zorg dat u weet wat u koopt om te voorkomen dat uw zonnepanelen vanaf dag 1 te weinig energie opbrengen of te snel degraderen.
Wellicht ten overvloede nog even dit: Natuurlijk, zou ik haast zeggen, gebruiken we van alle merken altijd de laatste nieuwe technologie. Ook zijn alle productielocaties namens ons gescreend en voldoen ze allemaal aan de strenge Europese normen. Wij zorgen er voor dat de materialen in alle pakketten traceerbaar zijn en alleen afkomstig van gerenommeerde fabrikanten. 

Pakketten

Brons

Het bronzen pakket bestaat uit de Chinese merken Canadian Solar of Winaico zonnepanelen en GoodWe of Samil Power omvormers of gelijkwaardig.

Zilver

Het zilveren pakket bestaat uit Astronergy (China), DMEGC (China/Kroatië) of Hyundai (Zuid-Korea) zonnepanelen en SMA (Duitsland), Mastervolt (Nederland) of Fronius (Oostenrijk) omvormers of gelijkwaardig.

Goud

Het gouden pakket bestaat uit SolarWorld (Duitsland), LG (Korea) of Solar Frontier (Japan) zonnepanelen en SMA (Duitsland) of  SolarEdge (Israël) omvormers of gelijkwaardig.

Platina

Mocht u interesse hebben in een platina pakket, dan kunt u dit het beste bespreken met de installateur die bij u komt schouwen. De platina materialen beschikken over exceptionele kwaliteiten.

Het platina pakket bestaat uit de Amerikaanse Sunpower hoog rendement panelen en SMA (Duitsland) of SolarEdge (Israël) omvormers of gelijkwaardig.

 

Maatwerk:

Ook voor maatwerk oplossingen als een indak systeem of de Nederlandse Synroof zonnepaneel dakpannen kunt u bij onze installateur terecht. Hiervoor vragen wij u rechtstreeks contact op te nemen om de wensen tijdens een schouw te bespreken.

Dus vraag een adviesrapport aan en kies direct wat het beste bij u past