de duurzame installatiebedrijven
Waarom EcoNed?

Waarom EcoNed?

Onze installateurs werken alleen met A-merken

Onze installateurs werken alleen met A-merken. U kiest bij ons dus altijd voor kwaliteit tegen een goede prijs. Als duurzaam label van samenwerkingsverband ElektroNed maken we scherpe afspraken op het gebied van prijs, garanties en kwaliteit met leveranciers van zonnepanelen en toebehoren. En daar profiteert u weer van.

Één aanspreekpunt, alle specialismen

Als klant van een van de bij ons aangesloten installateurs, weet u zeker dat u met alle duurzame installatievragen bij dit bedrijf terecht kunt. Deze installateur kan namelijk ook gebruikmaken van alle kennis en expertise die bij de andere aangesloten installateurs aanwezig is.

De elektrotechnisch installateur is dé duurzaamheidspecialist

Kies voor vakmanschap! Onze erkende installateurs beschikken over alle vereiste kennis en vakbekwaamheid om zonnepanelen veilig en conform de normeringen bij u te installeren. Zij helpen u met het hele traject: beoordelen mogelijkheden, adviseren over de optimale configuratie, installatie, monitoring en geven advies (in voorkomende gevallen) over subsidies, belastingmaatregelen, financieringen en vergunningen.