de duurzame installatiebedrijven

Geld besparen en het milieu sparen

Zonnepanelen dragen bij aan een vermindering van CO2-uitstoot en een schoner milieu. Daarbij leveren zonnepanelen u ook een lagere energierekening op. Bewust leven waar u zelf ook nog eens beter van wordt! Wacht daarom niet langer en profiteer nu ook van de zon. Want zonne-energie is gratis. En daarbij wordt u met zonnepanelen ook nog eens een stuk onafhankelijker van de leveranciers van conventionele energie.

Wij vinden het belangrijk aan te geven dat u uw investering in zonnepanelen, ook zonder subsidies en fiscale voordelen, in een kort tijdsbestek terugverdient! Voor de volledigheid kunt u echter wel op deze site lezen welke regelingen er bestaan vanuit de Nederlandse overheid en de Belastingdienst. Onze installateurs helpen u ook graag mocht u vragen hebben over subsidies en fiscale regelingen rondom de installatie van zonnepanelen.

De kwaliteit (en dus het rendement!) van zonnepanelen is de laatste jaren enorm verbeterd, terwijl de kosten van de zonnepanelen sterk gedaald zijn. Daar kunt u nu uw voordeel mee doen.

Gelooft u ook in het belang van een groene en schone toekomst? Draag dan uw steentje bij door een deel van de energie die u nodig heeft zelf op te wekken. Het was nog nooit zo gemakkelijk - en zo goedkoop.

  Bereken NU in drie stappen uw dakopbrengst

stelletje afbeelding